Osnovne karakteristike i prednosti Office 2010

Microsoft Office 2010 nudi vam fleksibilne i snažne nove načine za najbolji mogući rad – u uredu, kod kuće i u školi.

Stvarajte dojmljiva izvješća i prezentacije pomoću alata koji omogućuju kreativnije oblikovanje ideja. Uvijek budite u vezi sa svojim projektima, čak i kad niste za računarom, zahvaljujući pristupu datotekama sistema Office putem web-site ili telefona sa sistemom Windows. Učinkovito surađujte s drugima istodobnim zajedničkim korištenjem, uređivanjem i pregledavanjem datoteka – bez obzira na mjesto i vremensku zonu u kojoj se nalazite.

Uz Office 2010 vi ste glavni – obavljate zadatke i postižete izvrsne rezultate na mjestu i na način koji vama najviše odgovara.

Informacije o proizvodu
- Deset glavnih razloga da isprobate Office

- Poređenja paketa sistema 2010 Office

 
  Office Home and Student 2010
Upravljanje kućanskim i školskim obavezama postalo je jednostavnije.
Sadrži:
Word, Excel, PowerPoint i OneNote


Više informacija o proizvodu...


Office Professional 2010
Najbolji alati za razvoj poslovanja u svojoj klasi.
Sadrži: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access i Publisher


Više informacija i proizvodu...

 

 Kako kupiti Office 2010 putem količinskog licenciranja

Microsoftovo količinsko licenciranje nudi prilagođene programe osmišljene da bi zadovoljili potrebe vaše firme ili ustanove. Prilagođeni veličini i potrebama firme ili ustanove, ti programi pružaju jednostavna, fleksibilna i pristupačna riješenja koja omogućuju jednostavno upravljanje licencama.

Količinsko licenciranje softvera pridonosi jednostavnijem i pristupačnijem korištenju softvera na više računara unutar jedne firme ili ustanove. Nabavkom licenci za softver putem Microsoftovih programa za količinsko licenciranje plaćate samo licence za softver. Zapakirani softver, s druge strane, može sadržavati medije (CD-ROM ili DVD), korisnički priručnik i druge predmete. Ukidanje tih fizičkih troškova i kupovina u većim količinama često smanjuju trošak i omogućuju prilagođenije mogućnosti kupovine te poboljšano upravljanje softverom.

U nekim programima Microsoftova količinskog licenciranja možete kupiti i tehnološko riješenje Software Assurance. Software Assurance sveobuhvatan je program koji pojednostavnjuje planiranje proračuna za licence i nudi isplativ način nadogradnje na nove verzije softvera. Radi jednostavnije implementacije softvera i pripreme korisnika tehnološko riješenje Software Assurance obuhvaća i usluge planiranja implementacije na lokaciji, tehničku obuku u učionici te internetsku obuku i licence za kućnu upotrebu za krajnje korisnike. Tehnološko riješenje Software Assurance možete odabrati u trenutku kupovine i odmah početi koristiti prednosti.

Microsoft Office 2010 offers you flexible and powerful new ways to get the best
possible work - in the office, at home and in school ....


www.microsoft.ba www.datalab.ba www.spediter.ba
     
     
     
     
     
     

InfoTeh d.o.o. Kraševo bb (Zgrada DC-a) 74260 Tešanj

Identifikacioni broj : 4218296090000, PDV broj: 218296090000
Registrovano kod Kantonalnog Suda u Zenici, reg.mat.br. : U/I-1185/99

Tel: 032/699-170, Fax: 032/699-171, Mobitel: 061/136-074
www.infoteh.ba, www.spediter.ba; e-mail: funkic@infoteh.ba, funkic@bih.net.ba, fetanunkic@infoteh.ba, ajdin@infoteh.ba, ferida@infoteh.ba, mesa@infoteh.ba